Kuka
Antti Kuusela
Ikä
47-vuotias
Ura
Aloitin kokintyöt 90-luvun puolenvälin aikoihin. Sen jälkeen pitkän matkan varrella on ollut lukuisia keittiötöitä ja ravintoloita aina Afrikasta pohjoisimpaan Norjaan saakka.
Pisin pysähdys osui Suomen Lappiin ja siellä Saariselälle. Kuuden viikon keikka venähti lähes viideksitoista vuodeksi toimiessani kolmen eri ravintolan keittiömestarina.
Lahteen saavuin töihin noin 4 vuotta sitten ravintola Kokkaan. Uutena mielenkiintoisena haasteena nyt siis FlamingpinsBBQ Lahden Keilahallilla.
FPBBQ!
Haluamme tarjota asiakkaillemme maistuvan ruokakokemuksen ravintolassamme.
Lähtökohtana laadukkaista raaka-aineista valmistettua BBQ-ruokaa.
Tervetuloa maistamaan!